Wij gaan onze bamboefietsen in 2019 crowdfunden.

Help jij mee? Want je ontvangt voor jouw bijdrage niet alleen een unieke stadsfiets, maar je steunt ook een kansarm gezin in Vietnam!

Zo werkt onze campagne

Tijdens de 30 dagen durende campagne gaan de eerste 100 exemplaren in de voorverkoop. Wees er dus snel bij, want de voorraad is beperkt!

Plaats je bestelling

Zodra onze campagne aftrapt kun je jouw bestelling in de voorverkoop plaatsen. Hierbij kun je aangeven welk model(len) je wilt, welke accesoires en extra's en waar de fiets geleverd moet worden

Reken jouw fiets af

Je kunt het aankoopbedrag eenvoudig voldoen via iDeal of PayPal. Zodra wij het geld ontvangen hebben krijg je van ons een betaalbewijs - bewaar deze goed, want mocht onze crowdfunding niet slagen heb je deze nodig voor je refund.

Nog even geduld...

Als onze crowdfunding slaagt zul je nog even geduld moeten hebben voordat je op je spiksplinternieuwe bamboefiets zit. Wij verwachten circa 6 maanden nodig te hebben om je bestelling uit te kunnen leveren, maar we zullen je regelmatig updaten over onze voortgang.

Ben jij er klaar voor?

Reserveer nu jouw bamboe fiets

Andere veelgestelde vragen

Is er nog iets anders dat je wilt weten over de campagne. Wellicht staat jouw vraag tussen de andere veel gestelde vragen. 

Tijdens de crowdfunding gaan de eerste 100 bamvélo Premium Bamboo Bikes in de voorverkoop. Dat houdt in dat er 100 exemplaren beschikbaar zijn, die gedurende de 30 dagen van de campagne besteld kunnen worden. 

Zoals je gewend bent van crowdfunding campagnes, heb je de optie om straks uit meerdere pakketten te kiezen. Je kunt onze sociale onderneming al steunen vanaf €5, maar je kunt ook kiezen voor een gezinspakket (met fietsen voor hem, haar & de kids) ter waarde van €2.550.

Mocht aan het eind van de campagne blijken dat we ons doel van 100 fietsen niet hebben behaald – storten we het aankoopbedrag (minus transactiekosten) terug op je rekening.

Als je zeker wilt weten dat je niet te laat bent voor de beperkte eerste oplage, kun je vast jouw fiets reserveren.

Ben jij er klaar voor?

Reserveer nu jouw bamboe fiets